Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

  Conditii de utilizare a forumului

  Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

  Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

  - mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
  - mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
  - daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
  , verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
  - va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
  - va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

  Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

  Selectind Accept:
  - recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
  - va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
  - acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

  iChOlclP63fDra9nfWoNnwt7I.png

  4834499.png


  Utilizarea acestui forum se face sub autoritatea regulilor stabilite de acest regulament, ceea ce presupune luarea la cunostinta a prezentului regulament si acceptarea sa, cu tot cu consecintele din acesta.

  Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati prezentul regulament sunteti invitati sa parasiti acest site/forum. Inregistrarea este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

  Suri-CS isi rezerva autoritatea de a modifca acest regulament fara o notificare prealabila, utilizatorii fiind obligati sa se conformeze noului regulament si a actualizarilor.In scopul asigurarii respectarii noilor modificari ale regulamentului.

  Acceptand acest regulament declarati ca veti folosi forumul pe propria raspundere.

  Suri-CS nu isi asuma raspunderea pentru informatiile textelor consemnate in post-urile si topic-urile utilizatorilor acestui forum si nu ofera nicio garantie ca, informatiile, serviciile, precum si calitatea oricaror produse ori servicii obtinute prin intermediul acestui forum va vor satisface preferintele.

  Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui.

  Pentru fiecare regula incalcata veti primi un . La 5 veti primi Ban 1 Luna pe forum. (depinde de gravitatea lor)  4839619.png

  1. Nu folositi cuvinte vulgare sau cu inteles ofensator!
  Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in post-uri, semnaturi, avatar-e, imagini de orice natura. ( 1 Warning )

  2. Post-urile care nu au legatura cu subiectul discutat ("off-topic"), cele care nu au nimic util de spus, post-urile facute doar de dragul de a creste numarul total de post-uri al user-ului, topic-urile fara rost, nu sunt incurajate si vor fi sanctionate de moderatori.
  Pastrati discutia dintrun thread la subiectul original al acestuia, off-topic-ul si spam-ul se sanctioneaza imediat. ( 1 Warning )

  3. Evitati postarea a doua mesaje unul dupa celalalt!
  Folositi butonul EDIT! ( 1 Warning )
  Nota: Daca intre 2 post-uri consecutive in acelasi topic e un interval mai mare de 24h, acestea nu mai sunt luate in considerare ca fiind post dublu.

  4. Nu postati acelasi mesaj de mai multe ori (In topic-uri diferite) si/sau nu creati acelasi topic de mai multe ori pentru a atrage atentia! ( 1 Warning )

  5. Nu postati link-uri catre alte site-uri/forum-uri cu scopul de a face reclama! ( Ban Permanent )
  Sunt acceptate link-urile doar in cazul in care acestea sunt ajutatoare pentru alte persoane.

  6. In cazul problemelor legate de jocuri (la categoriile respective): cand creati un topic nou, titlul trebuie sa fie clar si sa reflecte continutul.
  De asemenea va rugam sa dati cat mai multe detalii pentru a evita intrebarile.

  7. Nu este permisa atasarea in avatar-e/semnaturi, imagini cu caracter pornografic, cuvinte vulgare sau cu efect ofensator. ( 1 Warning )

  8. Avatar-ul trebuie sa aiba maxim 150x250 pixeli.
  Preferabil este sa postati un link catre o imagine, desi puteti de asemenea sa upload-ati un avatar.

  9.
  In semnatura nu aveti voie sa puneti decat un banner de maxim 600x400 pixeli.
  Eventual puteti sa atasati si un userbar. ( 1 Warning + nu veti mai avea dreptul de a mai avea o semnatura )

  10. In post-uri nu folositi des tasta caps-lock.( 1 Warning )

  11. Este interzisa inregistrarea pe forum cu nick-uri continand cuvinte vulgare sau cu efect ofensator. ( Ban Permanent )

  12. Nu este permis sa scrieti mai mult de 3 smiles unul langa altul (ex: ). ( 1 Warning )

  13.
  User-ii care incearca sa exercite functia de moderator(ex: "da-i warn lui ala", "ala merita warn!", "inchide topicul", "nu mai spam-ati aici", etc) vor fi sanctionati.
  Tineti minte ca Relax dispune de suficienti moderatori care stiu sa-si faca treaba.( 1 Warning )

  14. Unele forum-uri/sub-forum-uri au reguli suplimentare mentionate in topic-urile din acele sectiuni.
  Acele reguli trebuie respectate in momentul in care postati in acele forum-uri.

  15.
  Nu folositi butonul report decat daca user-ul a incalcat una din aceste reguli. ( 1 Warning )

  16. Evitati post-urile care contin doar smile-uri, post-urile monosilabice de genul "da", "nu", "OK", "Ms", "Bv" "PA!" "pro" "contra" sau altele care nu denota altceva decat incultura si lipsa de respect. ( 1 Warning )

  17. Orice alta situatie neprevazuta de acest regulament va fi judecata de global moderator-ii/moderator-ii forum-ului, care au si ultimul cuvant in ceea ce priveste deciziile luate  Administratorii forum-ului isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, prin urmare va rugam sa verificati acest post periodic.

  Last edit: 08.11.2013


  Sunt de acord cu aceste reguliNu sunt de acord cu aceste reguli