Relax Community
Relax Community

  Foto

  Regulamentul Forumului  • Por favor, inicie sesiуn para responder

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  Mier Dec 26, 2012 12:22 am
  Fuera de lнnea
  Victor
  Mier Dec 26, 2012 12:22 am


  Victor
  Victor
  Administrator

  Administrator


  Regulamentul Forumului 4834499


  Utilizarea acestui forum se face sub autoritatea regulilor stabilite de acest regulament, ceea ce presupune luarea la cunostinta a prezentului regulament si acceptarea sa, cu tot cu consecintele din acesta.

  Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati prezentul regulament sunteti invitati sa parasiti acest site/forum. Inregistrarea este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

  Suri-CS isi rezerva autoritatea de a modifca acest regulament fara o notificare prealabila, utilizatorii fiind obligati sa se conformeze noului regulament si a actualizarilor.In scopul asigurarii respectarii noilor modificari ale regulamentului.

  Acceptand acest regulament declarati ca veti folosi forumul pe propria raspundere.

  Suri-CS nu isi asuma raspunderea pentru informatiile textelor consemnate in post-urile si topic-urile utilizatorilor acestui forum si nu ofera nicio garantie ca, informatiile, serviciile, precum si calitatea oricaror produse ori servicii obtinute prin intermediul acestui forum va vor satisface preferintele.

  Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui.

  Pentru fiecare regula incalcata veti primi un   . La 5  veti primi Ban 1 Luna pe forum. (depinde de gravitatea lor)
  Regulamentul Forumului 4839619  1. Nu folositi cuvinte vulgare sau cu inteles ofensator!
  Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in post-uri, semnaturi, avatar-e, imagini de orice natura. ( 1 Warning )

  2. Post-urile care nu au legatura cu subiectul discutat ("off-topic"), cele care nu au nimic util de spus, post-urile facute doar de dragul de a creste numarul total de post-uri al user-ului, topic-urile fara rost, nu sunt incurajate si vor fi sanctionate de moderatori.
  Pastrati discutia dintrun thread la subiectul original al acestuia, off-topic-ul si spam-ul se sanctioneaza imediat. ( 1 Warning )

  3. Evitati postarea a doua mesaje unul dupa celalalt!
  Folositi butonul EDIT! ( 1 Warning )
  Nota: Daca intre 2 post-uri consecutive in acelasi topic e un interval mai mare de 24h, acestea nu mai sunt luate in considerare ca fiind post dublu.

  4. Nu postati acelasi mesaj de mai multe ori (In topic-uri diferite) si/sau nu creati acelasi topic de mai multe ori pentru a atrage atentia! ( 1 Warning )

  5. Nu postati link-uri catre alte site-uri/forum-uri cu scopul de a face reclama! ( Ban Permanent )
  Sunt acceptate link-urile doar in cazul in care acestea sunt ajutatoare pentru alte persoane.

  6. In cazul problemelor legate de jocuri (la categoriile respective): cand creati un topic nou, titlul trebuie sa fie clar si sa reflecte continutul.
  De asemenea va rugam sa dati cat mai multe detalii pentru a evita intrebarile.

  7. Nu este permisa atasarea in avatar-e/semnaturi, imagini cu caracter pornografic, cuvinte vulgare sau cu efect ofensator. ( 1 Warning )

  8. Avatar-ul trebuie sa aiba maxim 150x250 pixeli.
  Preferabil este sa postati un link catre o imagine, desi puteti de asemenea sa upload-ati un avatar.

  9.
  In semnatura nu aveti voie sa puneti decat un banner de maxim 600x400 pixeli.
  Eventual puteti sa atasati si un userbar. ( 1 Warning + nu veti mai avea dreptul de a mai avea o semnatura )

  10. In post-uri nu folositi des tasta caps-lock.( 1 Warning )

  11. Este interzisa inregistrarea pe forum cu nick-uri continand cuvinte vulgare sau cu efect ofensator. ( Ban Permanent )

  12. Nu este permis sa scrieti mai mult de 3 smiles unul langa altul (ex: ). ( 1 Warning )

  13.
  User-ii care incearca sa exercite functia de moderator(ex: "da-i warn lui ala", "ala merita warn!", "inchide topicul", "nu mai spam-ati aici", etc) vor fi sanctionati.
  Tineti minte ca Relax dispune de suficienti moderatori care stiu sa-si faca treaba.( 1 Warning )

  14. Unele forum-uri/sub-forum-uri au reguli suplimentare mentionate in topic-urile din acele sectiuni.
  Acele reguli trebuie respectate in momentul in care postati in acele forum-uri.

  15.
  Nu folositi butonul report decat daca user-ul a incalcat una din aceste reguli. ( 1 Warning )

  16. Evitati post-urile care contin doar smile-uri, post-urile monosilabice de genul "da", "nu", "OK", "Ms", "Bv" "PA!" "pro" "contra" sau altele care nu denota altceva decat incultura si lipsa de respect. ( 1 Warning )

  17. Orice alta situatie neprevazuta de acest regulament va fi judecata de global moderator-ii/moderator-ii forum-ului, care au si ultimul cuvant in ceea ce priveste deciziile luate  Administratorii forum-ului isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, prin urmare va rugam sa verificati acest post periodic.

  Last edit: 23.08.2014

  Mesaj [Pagina 1 din 1]